sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Tuoteryhmä

Yhteystiedot:Lee Daniel
Puh:86-512-53525905
Matkapuhelin:8613382114523
Sähköposti:Sales@zhelf.com
Lisää:Songnan Industrial Zone

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Vaatekaapin tekninen sisältö Jul 11, 2017

Nostopöydät ovat nyt enemmän kuin vain yksinkertaisia kuivausvaatteita, vaatevarastoja ja enemmän ihmisiä, jotka kaunistavat parvekkeemme, uuden kotitoimintomme kaunistamisen, koska sen tekninen sisältö ei ole korkea, alan kynnys ei ole kovin korkea viime vuosina , Vaatteiden teline kaikki kuivaustelineet Tuotemerkki kuten mushrooming ulos, vaatesäilytys anna meidän ostaa kuivaustelineet ja lopulta viettää aikaa.

1 vaaleissa sisällä erinomainen laatu vaatteiden teline brändi. Vaatteet Rack Käsi, hihnapyörän komponentit, lanka, nämä kolme ovat keskittymistä, käsi on avain. Itse asiassa vaatesäiliön kuiva tangot ovat melkein huonoja. Paras OK-käden nykyinen laatu, tohtori, erittäin kestävä, malli malli.

2 kuivaustelineä asennettuna. Saatat yllättyä, että kuivaustelineiden ongelma itse asiassa puolet ajasta johtuu asennuksesta, jota ei ole standardoitu. Erittelyn asennus pidentää tuotteen käyttöikää. Päinvastoin, hätäinen asennus, aiheuttaa huonoa käyttöä, vaatteiden säilytyskotelo aiheuttaa huoltoa. Nykyinen asennusmaksu on noin 30 yuania, jos haluan valita, haluaisin mieluummin viettää 60 yuania, jotta ammatillinen vastuu asentaa ihmisiä. Asennus on tärkeä linkki! Minulla on syvä kokemus. Laaja, Buddha-alue, vaatehylly suositteli vahvasti koti-tohtoria, asennustaso ensimmäisen luokan. Vaatekaapit Vaikka ne näyttävät veloittavan vain 30 yuania.

Ja sitten korosti: standardoitu asennus on erittäin tärkeää, valitse ammattitaitoinen ja vastuullinen asennushenkilöstö. Käsinkuivaustelineet helposti huomaavat asennuksen yksityiskohdista: asennetut kuivaustelineet, vaatekotelo kiinnittävät huomiota linjan kahvaan kaikki uloskäynnit, tiiviit, mikä helpottaa toimivuutta ja välttää kortin linjan. (Taito: kädet vedä lanka, kiristä ja ravistele sitten), älkää aliarvioitko, vaatekotelo käsikappaleella on 30% kortin viivasta.

3. Ensimmäinen huomautus: ensimmäiset kuivat tangot alas (jos löytyy kuiva tangot eivät laske, älä jatka täristää, vaatekuppi voi yrittää ripustaa vaatteita kuormitukseen), ripustaa vaatteita, toistuva ylös ja alas noin 20 kertaa käynnistyksen jälkeen , Sileä.

Henkarin rooli on ripustaa vaatteita. Vaatekaappi on Kiinan aikaisempi suosittu huonekalu. Muinaisina aikoina ripustin on valmistettu puusta, vaatteiden telineestä, mutta tämän vuoden Wenzhou-ripustimen materiaali on pitkään muuttunut. Katsotaanpa, kuinka monet Wenzhoun henkarit luokitellaan.

Ensimmäinen on puinen teline, vaatteiden teline, joka valmistetaan kuivalla kosteudella 18 ° C ja kuivataan sen jälkeen, kun tuotanto on päättynyt. Vaatehylly Puun käyttö vaatteiden valmistukseen lähelle luonnollista tunnetta lämmintä ja tyylikästä yleiskustannusten tunnetta ja itse materiaali ei ole saastunut. Mutta on helpompaa vettä helppo murtaa ripustimet helposti kosteaksi homettömiksi.

Toinen on muovinen ripustin, joka on nyt uusin ja suosituin materiaali. Muovista valmistetun ripustuksen laatu on helppo kuljettaa, eikä käsittelyä ole helppoa sanoa, että kustannukset eivät ole korkeat, ja se voi tuottaa erilaisia riippuvuuksien värejä, vaatehyllyä, mutta tuotantoprosessissa ja kierrätysprosessissa on helppo tuottaa Materiaalin ympäristö Varustettu vaatteiden paino on rajallinen, muodonmuutoksen ulkopuolella tai jopa rikki. Kolmanneksi kangas ripustin, muoti söpö voi myös suojata olkapää ei ole epämuodostunut, vaate Rack on käyttää kapea valikoima vaatteita ei voi käyttää hieman iso, ja telineet eivät voi olla likainen puhdistuksen jälkeen. Ja ylläpitäminen niin monenlaisia ripustimet Wenzhou telineet tehdä on yksi parhaista ostaa voi lupaus olla myyntiin kuivaustelineet varmistaa, että laadukkaita tuotteita ja parantaa takuu-ja huolto-järjestelmä; Toinen laajentaa kuivausteline Käyttö elämästä säännöllisen kunnossapidon varmistamiseksi, vaatteiden teline, jotta nostin on erittäin sileä, kitka pienenee huomattavasti, kun hihnapyörä kulutusasteen välillä on huomattavasti pienempi, voi merkittävästi pidentää kuivauksen käyttöikää teline; Sen neljä käyttö öljyä on paras voiteluaine, ompelukoneöljy, älä käytä ruokaöljyä tai kiinteää voita.