sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Tuoteryhmä

Yhteystiedot:Lee Daniel
Puh:86-512-53525905
Matkapuhelin:8613382114523
Sähköposti:Sales@zhelf.com
Lisää:Songnan Industrial Zone

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Akryylinäyttö Mikä etu May 10, 2017

Akryylilevyllä on yhä enemmän ihmisten suosikki, akryylituote ja nyt akryylilevykehys, eri tyyppiset tuotteet ovat erilaisia, kuten kosmetiikkamessut, korutäyttely, lasinäyttely, sähköinen näyttely, tupakan ja alkoholin näyttely jne. Mikä on akryylinäyttelijän etu?
1, akryylinäytön kehyksen päämateriaali on akryyli, ja mallissa me voimme sisällyttää näyttelykulttuuriin, joten prosessin käytöllä ei ole vain hyvän näytön vaikutusta, akryylinäyttöä on helppo puhdistaa ja myös parantaa kokonaistehokkuutta Kuva yritys, alkaen Julkisuuden rooli.
2 akryylinäytön estetiikan, akryylinäytön ja voi olla hyvä tuote parantaa laatua. Akryylin näytön kohtuullinen käyttö, ei pelkästään tuotteen ominaisuuksien näyttämisen vaan myös heijastavan tuotteen erinomaista laatua, joten asiakkaat eivät pidä visuaalisia tehosteita, mikä parantaa tuotteen laatua ja edesauttaa tuotemyyntiä.
3, vaikka akryylillä on lasinen läpinäkyvyys, mutta sen paino on vain puolet tavallisesta lasista, käsittelyssä tai liikkeessä on erittäin kätevä.
4, ammattimaisen suunnittelun akryyli näyttö voi olla yhdenmukainen yrityskulttuurin konnotaatiota, tehokkaampi tuotemerkkikuvan näyttö. Akryylinäyttö Koska näyttely perustuu tuotesuunnitteluun, voit korostaa paremmin tuotteen ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Lisäksi voit myös tehdä luokiteltuja tuotteita, jotta kuluttajat voivat selata proseduuria yhdellä silmäyksellä, helppo ostaa.
Akryylilasi (plexiglass) -tuotteet uutena mainontakamerana, joka on korkean läpinäkyvyyden, plastisuuden ja ainutlaatuisen visuaalisen sensorisen vaikutuksen ansiosta, käytetään laajalti terminaalipromoottoreissa, lahjoissa, lahjoissa ja niin edelleen. Shenzhen päivää musiikkitulostustarvikkeita Co, Ltd on oma multaa laitteiden ja suunnittelu-ja jalostuskokemus, tuotannon lasituotteiden käytetään tuotteen näyttö, mainonta näyttö,
Tuotantoprosessin akryylituotanto:
Liitä menetelmä:
Ensinnäkin akryylinäytön jalusta leikataan tiettyyn muotoon, liitä koneeseen tehty. Olipa kyse leikkaamisesta tai liimasta, niillä on korkeammat tekniset vaatimukset. Tämä on ensimmäinen.
Hot pressing:
Toinen tarve suunnitella kuumaa leimaustyökalua, monikäyttöistä puuta, öljyä ja muovia muovaamalla, ja sitten valurauta, kipsi materiaali yin ja yang-muottiin. Kun akryylilevy kuumennetaan, se kuumapuristetaan muotissa. Kuinka tuote riippuu muotin laajuudesta on hyvä tai huono, hyvä muotti puristuu lopputuotteen täyteydestä, sileät käyrät, kolmiulotteinen tunnetta helpotusvaikutuksen ominaisuuksista.
Kuumaa hautua:
Kolmas eräänlainen akryylinäyttö lämmitettäväksi, suoraan käsin nopeasti pesemällä, vaivaamalla muovausta. Tämä menetelmä vaatii jalan kokemista, vanhan mestarin toiminnan loppuun saattaminen. Valmistetusta muovauskoneesta tuote on suhteellisen yksinkertainen ja karkea, ja enemmän hyllytuotteiden koristeet.
Mosaiikkimenetelmä:
Viimeinen perustuu suunnitteluun, laserleikkauskoneen käyttö on erivärisiä levyn akryylinäytön kehystä, joka on leikattu haluttuun geometriaan lattiamikseen. Tämä menetelmä on helppo kuljettaa, asiakkaat voivat itse koota.