sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Tuoteryhmä

Yhteystiedot:Lee Daniel
Puh:86-512-53525905
Matkapuhelin:8613382114523
Sähköposti:Sales@zhelf.com
Lisää:Songnan Industrial Zone

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Akryylinäytön tuotantoprosessi Jun 05, 2017

Akryylia esiintyy lähes joka puolella elämää ja voi tuottaa melkein mitä tahansa tuotetta elämässä. Akryylin näyttökehyksen tuotantoprosessissa akryylinäyttömateriaali voi olla seulapainatus, laserkaiverrus, liekin kiillotus, levytulostus, lämpötaivutuspakkaus ja niin edelleen, nämä ominaisuudet yleisen perinteisen teollisen ruiskuvalun kautta on hyvin vaikea saavuttaa. Koska levyn sitkeys ja haponkestävyyden aste verrattuna kestävyyslevyyn ja markkinoille uuden lemmikkilaminaatin, akryylinäyttö on sen sijaan erittäin helppo murtaa ja halkeilla, kuten iskulla ja kylmä taivutusvaikutuksella. Siksi meidän on tunnettava ominaisuusominaisuutemme helpottaakseen käyttöä. Akryylilevyjen monenlaiset tuotteet ovat tuottaneet erinomaisen näyttöarvon, joka on yhä useampia yrityksiä useilla eri aloilla. Elämässä on kaikkialla akryylinäytön kehyksen luku, mutta sen soveltamisala sisältää kosmetiikkatuotannon, korunäytön, akryylinäytön digitaalisen tuotenäytön, käsipuhelimen näytön, korkealuokkaisen viiniluokan näytön, huippuluokan katselusignaalin ja niin edelleen. . Joten akryylinen esittelyteline valittaessa mitä periaatteita meidän pitäisi muistaa?


Tärkeintä on materiaalin valinta, vain valita oikea, harkitsemaan seuraavaa valintaa. Nykyisillä markkinoilla näyttömateriaalien tuotanto on pääosin akryylilevyä, ympäristöystävällistä puuta, erityistä Fire Board, Crystal Board ja niin edelleen. Ja verrata niitä, akryyli-näyttö löytyy näistä materiaaleista käytetään laajalti akryylilevyssä, ympäristöystävällinen puu.


2. Yrityskulttuurin visuaalisen järjestelmän integrointi. Valinta ja yrityskulttuuri Vision-järjestelmä yhtenäistää värin, aiheuttaa akryylinäytön kehyksen pystyvän tehokkaasti yrityskulttuurin muodon yhtenäistää ja integroida yrityksen Vision-järjestelmän.


3. Näyttökehyksen rakenne asiakkaiden tarpeiden mukaan muotoilemalla muotoja valintaa varten. Halutessasi tietää valinnan paremmin levyn suunnittelun tavoin, akryylilevy voi tehokkaasti säästää levyä, jotta vältyttäisiin mauttomilta jätteiltä, olivatpa ne ympäristölle tai vieraille vastuullista yrityskäyttäytymistä.

Jotta voit ostaa korkealaatuisia näyttötarvikkeita, voit ensinnäkin koskettaa akryylinäytön kehystä, voit käyttää tätä merkitystä määritelläksesi alustavan tilanteen laadun. Hyvä akryylinäytön kehys pinta-ala on sileä pyöreä, tuntuu hyvältä ja sillä ei ole sormenjälkien kaavinta ilmiötä.

Toiseksi, ostamisessa on tarve kiinnittää huomiota akryylisen näyttökehyksen läpinäkyvyyteen, koska paljon pieniä tehtaita, jotta maksimoidaan voiton materiaalivalinnassa käyttävät kierrätettyjä materiaaleja, tällainen levystä valmistettu kierrätysmateriaali on hometta , Keltaisuus ilmiö ulkonäkö on erittäin helppo nähdä, ja rakenne on erittäin terävä, hyvä akryyli on erittäin voimakas valonläpäisy, akryyli Näyttää raaka-aineiden käytön on oltava myös ympäristöystävällisiä saasteista vapaita raaka-aineita. Tuotteessa on pääasiassa ulkonäön erottautumista.

Lopuksi on tarkasteltava akryylinäytön hyllyvakaisuutta ja kapasiteettia, hyvän akryylinäytön tulee olla tavanomaisessa mielivaltaisessa sijoituksessa, ei näytetä vääristyneeltä vääristymisongelmalta, samanaikaisesti näyttökehyksen levyn tasaisuus ja paksuus ovat yhdenmukaiset. Osallistua vakio-akryylin näyttökehyksen paksuuden vertailuun. Ja hyvä akryyli näyttö frame väri on myös hyvin yhtenäinen, eheys erittäin hyvä!